Karancsi Kertészet

Bemutatkozunk

Kezdetek

A Karancsi Kertészet és faiskolai áruda többgenerációs családi vállalkozását immár több, mint 35 éve, 1988-ban alapította Pécsett Karancsi Dénes egyéni vállalkozó és felesége. Az irányításban az alapítók mellett aktívan részt vesz kertészmérnök lányuk, Vitáriné Karancsi Eszter is. Ma már ő a vállalkozás vezetője. Az alaptevékenységet végig megtartva, az évtizedek során folyamatosan bővült a vállalkozás tevékenységi köre.

Küldetésünk

A vállalkozásunk küldetése, hogy az élettereket zöld oázissá változtatva segítsük vásárlóinkat egy kiegyensúlyozott, harmonikus otthon kialakításában. Kínálatunkban egyedi és válogatott dísznövényeket találhatnak, melyekkel nemcsak esztétikusan díszíthetik lakóterüket, de egyúttal hozzájárulhatnak a természet közelségéhez és a pozitív életminőséghez. Legyen részese a zöld világnak és teremtsen egy élő, lélegző környezetet otthonában!

Tevékenységünk

A gyümölcsfák, szőlőoltványok, bogyós gyümölcsök árusítása mellé idővel bekerültek a dísznövények is, elsősorban örökzöldek, rózsák és fásszárú cserjék. Vállalkozásunk az igényes zöldfelületek és közterületek kialakításához kínál minőségi alapanyagot. Szakértő csapatunk a növényekkel kapcsolatos tanácsadással és gondozási útmutatókkal segíti ügyfeleinket, hogy mindenki megtalálja az ideális növényt az egyéni igényeinek és környezetének megfelelően.

Ügyfélkör

Magánszemélyek és közületi megbízók (vállalkozások, szervezetek, önkormányzatok, társasházi közösségek) részére egyaránt vállalunk kerttervezési és kivitelezési feladatokat is. A kivitelezés során szükség szerint végzünk irtást, tereprendezést, kerítés építést, támfal építést, növénytelepítést. Parképítési munkáink során mindig a terület adottságait, a tartóssági szempontokat és a jó ár-érték arányt maximálisan figyelembe véve járunk el.